Sygdom til salg - CymaticNaturedb

Din Mentale tilstand kommer Fysisk til udtryk
Gå til indhold

Sygdom til salg

Blog
Sygdom til salg 
Artikel                                                                             9. december 2003                                                                                                            
Almindelige tilstande bliver markedsført som sygdomme, og medicinalfirmaer hyrer pr-firmaer for at få plantet en lidelse i lægernes og befolkningens bevidsthed. Det er nemlig mange penge værd, hvis man kan få raske mennesker til at tro, de er syge.
Af Lene Torp Carlsen
 
Desease Mongering
Engelsk begreb, der kan oversættes til ”sygdoms konstruktion”. Almindelige lidelser gøres til medicinske problemer, og milde symptomer beskrives som alvorlige. Personlige problemer behandles som medicinske. Risici ses som sygdomme. Antallet af ramte overdrives for at forstørres det potentielle markedet.
Almindelige tilstande bliver markedsført som sygdomme, og medicinalfirmaer hyrer pr‑firmaer for at få plantet en lidelse i lægernes og befolkningens bevidsthed. Det er nemlig mange penge værd, hvis man kan få raske mennesker til at tro, de er syge.
Alle raske mennesker er syge, de ved det bare ikke endnu.

Hele artiklen kan rekvireres ved at sende en mail.

Dette viser også ved den udmelding fra Bent Hansen, Regionsformand, som øverste chef for regionerne, at man nu skal overveje hvilke patienter skal have hvilken madicin; en udvælglse af hvem der dømmes til døden og hvem skal leve. Med andre ord optakt til aktiv dødshjælp, jeg græmmes!


Tilbage til indhold