Sun Ancon original Chi energizer - CymaticNaturedb

Din Mentale tilstand kommer Fysisk til udtryk
Gå til indhold

Sun Ancon original Chi energizer

Værd at vide om Helse

Hvad betyder "CHI"?

CHI er det kinesiske ord for "livsenergi". Vi har alle CHI i større eller mindre grad, ideelt set frit flydende gennem vores krop.
CHI-maskinen hjælper med at skabe CHI i kroppen, og dette opleves som et energikick.

Hvad gør Chi maskinen?

Reducerer problemer forårsaget af mangel på fysisk træning. Revitaliserer hele kroppen og energisystemet. Korrigerer og eliminerer venstre og højre skævheder i rygraden. Forbedrer forkert siddestilling og rygsmerter. Forbedrer blodcirkulationen, forbedrerlymfedrænage og drænage af mælkesyre. Reducerer kropsvægt og afhjælper muskelspændinger, dårlig fordøjelse, sætter gang i den cellulære hukommelse. Dæmper hovedpine og migræne, er til stor hjælp ved neurologiske problemer (slagtilfælde, MS, osv.).

  • Hjælper ved depression og stress, balancerende for det autonome nervesystem.

  • Mere energi  

  • Stærkere og smidigere rygrad og led

  • Former og styrker lår, hofter og bagdel

  • Mere afslappet søvn

  • Forbedret immunforsvar

  • Bedre udholdenhed

  • Ophævelse af mange stressrelaterede tilstande, (hovedpine, migræne, angst, depression)

  • Forbedret funktion i de indre organer, (modvirker fx forstoppelse)

  • Forbedret blodcirkulation


Hvordan virker Chi maskinen?

Ved at bevæge dine ben sidelæns. Bevægelsen efterligner fiskens bølgebevægelse gennem vandet. CHI-maskinen hjælper blodet med at cirkulere effektivt gennem kroppen. Cellerne absorberer ilt, og giftstoffer bliver fjernet.
Ti minutter på CHI-maskinen svarer til 60 minutters gang når det gælder ilttilførsel til blodet.
Samtidig bliver de indre organer masseret af bevægelsen. Maskinen er meget egnet for de som på grund af alder eller fysiske begrænsninger er ude af stand til at træne.
Ved at bruge et minimum af fysisk anstrengelse, opnår man en mængde fordele.

Pris: 50,00 kr/ 10 min.
Ved hjemmebesøg tillægges kørsel efter atale
Se i Kalender
om ledige tider eller send en mail og bestil tid til en prøve på 10 minutter (1. gang er gratis).

Sun Ancon Chi Machine original
ønsker du at købe, send en mail

på bunden af siden
OBS: husk din mailadresse ellers kan jeg ikke svare

Pris: 4.650,00 kr
incl. forsendelse


Sun Ancon original Chi Machine
Giver overskud & energi

Brugermanual til Sun Ancon original Chi Machine

Hvad betyder "CHI"?

CHI er det kinesiske ord for "livsenergi". Vi har alle CHI i større eller mindre grad, ideelt set frit flydende gennem vores krop.
CHI-maskinen hjælper med at skabe CHI i kroppen, og dette opleves som et energikick.

Hvad gør Chi maskinen?

Reducerer problemer forårsaget af mangel på fysisk træning. Revitaliserer hele kroppen og energisystemet. Korrigerer og eliminerer venstre og højre skævheder i rygraden. Forbedrer forkert siddestilling og rygsmerter. Forbedrer blodcirkulationen, forbedrer lymfedrænage og drænage af mælkesyre. Reducerer kropsvægt og afhjælper muskelspændinger, dårlig fordøjelse, sætter gang i den cellulære hukommelse. Dæmper hovedpine og migræne, er til stor hjælp ved neurologiske problemer (slagtilfælde, MS, osv.).
Hjælper ved depression og stress, balancerende for det autonome nervesystem.
"   Mere energi  
"   Stærkere og smidigere rygrad og led
"   Former og styrker lår, hofter og bagdel
"   Mere afslappet søvn
"   Forbedret immunforsvar
"   Bedre udholdenhed
"   Ophævelse af mange stressrelaterede tilstande, (hovedpine, migræne, angst, depression)
"   Forbedret funktion i de indre organer, (modvirker fx forstoppelse)
"   Forbedret blodcirkulation

Hvordan virker Chi maskinen?

Ved at bevæge dine ben sidelæns. Bevægelsen efterligner fiskens bølgebevægelse gennem vandet. CHI-maskinen hjælper blodet med at cirkulere effektivt gennem kroppen. Cellerne absorberer ilt, og giftstoffer bliver fjernet.
Femten minutter på CHI-maskinen svarer til 90 minutters gang når det gælder ilttilførsel til blodet.
Samtidig bliver de indre organer masseret af bevægelsen. Maskinen er meget egnet for de som på grund af alder eller fysiske begrænsninger er ude af stand til at træne.
Ved at bruge et minimum af fysisk anstrengelse, opnår man en mængde fordele.

Træning af indre organer

CHI-maskinens svingninger hjælper til med at løse blokeringer i CHI, dvs. energibanerne (meridianerne), og sikrer en maksimal strøm af denne helbredende kilde gennem alle kroppens organer.
Dette bidrager til at genoprette normal eller forbedret funktion af svækkede organer og kropssystemer relateret til disse organer.
Hvad er de største fordele som opnås med Chi Pro?

Celleaktivering

Massagestimulering af det sympatiske nervesystem åbner op for bronkierne
for at muliggøre maksimal oxygentilgang til lungerne. Den forbedrer iltudvekslingen fra lungene til blodet, og derfor til cellerne i
kroppen for at stimulere det cellulære stofskifte.

Spinal balancering

Med kroppen i afslappet liggende stilling uden vægt på rygraden, vil maskinens svingninger hjælpe til med at frembringe en korrektion af eventuelle fejlindstillinger.
Denne korrigerende bevægelse kan helbrede eller mindske begyndende komplikationer i ryghvirvlerne som forårsages af enkelte fejlstillinger i rygraden.

Forbedring af immunsystemet

CHI-maskinen stimulerer globulinproduktionen som øger immunsystemets forsvarskapacitet.
Genoprettet balance i det autonome nervesystem Hvis det parasympatiske og sympatiske nervesystem er ude af balance
kan søvnløshed, fordøjelsesproblemer, mavesmerter, hjertebanken, angst, forstoppelse, generel kraftesløshed og omfattende former for ømhed og smerter så vel som mentalt stress komme for en dag.
CHI-maskinen bidrager til at genoprette balancen i det sympatiske nervesystem og kan derved lindre mange af disse tilstande.
CHI-maskinens evne til at øge ilt / energi og styrke kroppen, hæver følelsen af vitalitet og velbehag. Den øger CHI (energi) hos dem som bruger den daglig. Træning med brug af CHI-maskinen, resulterer i øget oxygentilførsel i blodet uden fysisk anstrengelse, sådan at hverken hjerterytmen eller blodtryk forhøjes.

Hvad gør jeg hvis jeg føler ømhed eller bliver svimmel?

En af effekterne i bevægelsen er at stimulere frigørelse af ophobede giftstoffer fra vævene. Det er derfor vigtigt at drikke rigeligt med vand, både før, og efter brug af maskinen. Hvis du føler dig svimmel eller får hovedpine, afslutter du behandlingen og halverer tiden næste gang.
Hvis du føler smerter omkring gamle sår, er dette tegn på ilttilførsel og heling. Hvis det fortsat er for smertefuldt, nedsæt tiden yderligere.
Du bør lukke øjnene og fokusere på dit åndedræt mens maskinen er på. Dybe åndedrag øger ilttilførselen og afslapningen af hele kroppen. Dette er virkelig en god anledning til at meditere, og det gør dig i stand til at slappe endnu dybere af.

Hvad vil jeg erfare?

Mens maskinen er i gang, vil du føle en blød, vuggende bevægelse.
Når den stopper, vil du erfare en tilstand af perfekt ro eller en kriblende følelse af "CHI" energi" op igennem hele kroppen fra fødderne.
Fokuser din opmærksomhed indad og forbliv liggende stille i mindst to eller tre minutter, idet du tager lange dybe åndedrag. Denne sidste periode gør dig i stand til at absorbere og fremskynde CHI energi - og ilttilførselen.

Hvad gør jeg når maskinen stopper?

Følg den anviste sidste periode, flyt benene fra maskinenheden. Bøj knæene i en 45 graders vinkel med fødderne fladt mod gulvet.              
Med armene langs siden, tager du en dyb indånding og sænker knæene til siden så langt som det er komfortabelt, (uden at løfte
hofterne fra gulvet), mens du puster ud.
Flyt knæene roligt tilbage i udgangspositionen mens du puster ind. Gentag denne bevægelse til den modsatte side og tilbage og pust ud som før.
Gentag denne øvelse flere gange og hvil.
Rul over på siden og sid op. Afslut med et glas vand, for at hjælpe til med at fjerne fordøjelsens affaldsstoffer gennem urinvejene.
Dette fremmer et godt helbred.

Er der mere end en måde at bruge maskinen på?

Ja, der er tre forskellige positioner. Den første, med armene langs siderne, er den som er oftest brugt fordi den er mest afslappende, men du kan forsøge de andre stillinger når som helst du måtte ønske det.
Husk bare altid at være så komfortabel og afslappet som mulig.
Position 1


Lig med armene afslappet langs siderne, håndfladerne ned og i en vinkel på ca. 45 grader. Denne stilling er specielt god for afspænding, søvnløshed, humørbalancering, ubehag i indre organer, forstoppelse og problemer i korsryggen.
Position 2

Placer begge hænder under hovedet med fingrene tæt sammen - denne position er god for migræne, hovedpine, hælsporer, skæv rygrad, rygsmerter, podagra og leddegigt.
Position 3Lig med armene udstrakt på gulvet bag hovedet - pres det midterste af rygraden ned mod gulvet. Denne position er god for vægttab, styrkelse af musklerne, senehindebetændelse i skuldre, tab af muskelkraft, lindring af nervepres og smerter og stivhed øverst i ryggen.

Hvornår skal du ikke bruge Chi maskinen?

"   Vent mindst en time efter sidste måltid
"   Mindst tre måneder efter et kirurgisk indgreb eller brud
"   Lad ikke et barn bruge maskinen uden tilsyn
"   Ikke ved alvorlige hjertelidelser
"   Ikke de tre første måneder af svangerskabet
"   Ikke i alkoholpåvirket tilstand
"   Afbryd træningen hvis du bliver svimmel eller dårlig tilpas

Hvordan skal du bruge Chi maskinen?

"   Placer CHI-maskinen på en stabil og jævn overflade.
"   Tag skoene af, ligeledes briller og stramt tøj, tætsiddende bælter osv.
"   Sid ned med udstrakte ben, placer fødderne på hver side af maskinen med hælene i højde med maskinens nederste del.
"   Pas på at du ligger i linje med maskinen og ikke skævt.
"   Tag nogle lange åndedrag mens blodtrykket justerer sig til siddende stilling. Drik et glas vand. Læg dig på ryggen på gulvet, løft
   fødderne og lad dem hvile i ankelvuggen.
"   Det er bedst ikke at have pude under hovedet uden det er absolut nødvendigt, fordi dette vil indskrænke bevægelsen. Efterhånden     som du opnår bedring, vil du gradvist blive i stand til at bruge maskinen
   uden støtte.

Hvor længe kan du bruge Chi maskinen?

En rask person kan starte med maksimum fem minutter en, to eller tre gange om dagen. Generelt set er det bedst at starte med to minutter en eller to gange om dagen den første uge, og så bygge gradvist op over en periode, til femten minutter.
Desto dårligere helbredstilstanden er, eller jo flere smerter en person har, jo kortere tid bør man bruge i maskinen til at begynde med.
Kun et minut af gangen en til to gange daglig er tilstrækkelig for en som har dårligt helbred eller plages af mange smerter. Tiden kan øges efterhånden som man føler bedring.


Tilbage til indhold