Spormineral - CymaticNaturedb

Din Mentale tilstand kommer Fysisk til udtryk
Gå til indhold

Spormineral

Naturmidler > Slideshow
 
         
Spormineral, Elektriske, dråber, 100 ml,   indeholder ikke alkohol. KOSTTILSKUD
Elektriske Sporemineraldråber fra Utah
Elektriske   spormineraldråber indeholder afsaltet, højkoncentreret ørkensøvand (99,5 % af   natrium er fjernet) fra Utahs Great Salt Lake med et naturligt indhold af   magnesium. Spromineraldråber har en høj elektrisk ledningsevne.
Elektriske   Spormineraldråber indeholder magnesium.
Magnesium:
·        medvirker til, at dine muskler fungerer   normalt
·        medvirker til at opretholde din væske- og   saltbalance (elektrolytter)
·        medvirker til at omdanne energi i kroppen   
·        medvirker til, at du føler dig mindre   træt og udmattet
·        understøtter en normal psykologisk   funktion
·        er med til at vedligeholde dine knogler
·        har indflydelse på kroppens celledeling
·        er med til at vedligeholde dine tænder
·        understøtter en normal dannelse af   proteiner, herunder muskler, hud, hormoner, hår og knogler
·      medvirker til, at dit nervesystem   fungerer normalt
Magnesium har betydning   for mindst 300 forskellige enzymer i kroppens stofskifte. Særligt har   magnesium indflydelse på enzymet ATP-ase.  ATP-ase spalter energistoffet   ATP og udvinder herved energi, eksempelvis til musklernes sammentrækning,   transporten af kemiske stoffer over cellemembranen og til opbygning af nye   celler og væv. Når magnesium kaldes et elektrisk spormineral eller en   elektrolyt skyldes det at magnesium bidrager til at opretholde den elektriske   spændingsforskel over nerve- og muskelcellernes membraner, som er grundlag   for funktionen af nervesystemet.
  
For nogle år siden gjorde man en opdagelse i USA.
Man gik i gang med at   undersøge vandet i den store ørkensaltsø i Utah. Man fandt ud af vandet her   har en sammensætning af mineraler, som minder meget om almindeligt havvand,   men på grund af fordampningen er koncentrationen af mineraler meget højere   end i almindeligt havvand. Dette ørkensøvand viste sig således, at være   helsemæssigt interessant, fordi nogle af mineralerne i saltsøen er særligt   vigtige for en lang række af kroppens processer og bestanddele. Vandet i   ørkensaltsøen er samtidig utroligt rent i store dybder, hvilket ligeledes gør   det attraktivt.
Anvendelse: ½   tsk. blandet i 1 dl væske indtages daglig.
Ingredienser: Afsaltet   koncentreret ørkensøvand  
Indhold pr. ½ tsk.
% af RI**
Magnesium 250 mg  66 %
Klorid 680 mg         85%
**RI= Referenceindtag
Vandet her indeholder samme mineraler som havvand, men på grund af fordampningen er koncentrationen af mineraler6-10 gange højere. Detyte er i sig selv et interessant faktum, fordi mineraler jo er næringsstoffer, der er ligeså vigtige for livets opretholdelse som ilt. Da vandt i store dybder er yderst rent, var det helt naturligt at tænke på dette ”ørkensø vand” som et ægte mineraltilskud. Under det videre arbejde med denne mulighed fandt man helt fantastiske egenskaber ved vandet.
 
Super mineraltilskud
 
Denne overraskende opdagelse gav stødet til udviklinger af  helt nye supermineraltilskud, der betragtes som langt mere effektive end de hidtil kendte. De nye præparater indeholder ikke blot almindeligt havvands mineralrigdom(der næsten er identiske med blodets). Men også betydelige elektrolytter som kalium, calcium, magnesium og klorid fordi mineraler jo er næringsstoffer, der er ligeså vigtige for livets opretholdelse som ilt.
 
Arbejder på elektrisk energi
 
I kroppen har vi noget, der kaldes elektrolytter. Det er opløselige mineraler i kropsvæskerne og blodstrømmen. Når vi sveder, går disse mineraler tabt som derfor må erstattes løbende. Hvis elektrolytniveauet ikke opretholdes, mister vi energi, nøjagtig på samme måde som et batteri gør. Erstattes de tabte elektrolytter, kommer energien tilbage. Den menneskelige krop arbejder nemlig på elektrisk energi. Elektrolytterne sørger for, at de elektriske energier kan arbejde. Derfor er det utroligt vigtigt, at kroppen forsynes optimalt med mineraler der virker som elektrolytter.
 
Vand der leder elektrisk strøm
 
Ja, det lyder umiddelbart helt usandsynligt. De fleste af os husker nok fra fysiktimen, at elektrisk strøm ledes af forskellelige metaller, men af vand?
 
Det er der garanteretingen der har hørt før. Men det var netop hvad forskerne i Utah fandt ud af. Ved at koncentrere rent, bakteriefri vand fra den store ørkensaltsø og fjerne natriumclorid (det skadelige kogesalt) fik manen helt enestående næringsvæske, der er i stand til at lede de elektriske strøm!
Ønsker du yderlig information om et eller flere af produkterne, kan du under Naturmidler finde produktet, eller skrive produktnavnet i søgefeltet, hvor der fremkommer en liste hvor produktet findes og hvor der både er produkt- og prisoplysninger.
Har du behov for yderlige informationer er du velkommen til at sende en mail, hvor du med få ord stiller spørgsmål, som så hurtigst muligt bliver besvaret.

Tilbage til indhold