Regression - CymaticNaturedb

Din Mentale tilstand kommer Fysisk til udtryk
Gå til indhold

Regression

Værd at vide om Helse

Regression eller at føre tilbage til tidligere liv


Introduceret af Brian Jameison ved bogen "Lær Dine Tidligere Liv at kende", og blevet kendt i Danmark ved TV 2´s udsendelser om fænomenet Reinkarnation.

Pris: 500 kr.

Varighed ca. 1½ time.

Kan Du ikke føres tilbage den dag, koster det 50 kr. som modregnes næste gang om Du kommer igen til en ny session.

Tidsbestilling: Tjek i Kalender
om ledige tider og mail Dine ønsker, så finder vi et passende tidspunkt.

Tidligere liv kan man tro det?

Uddrag fra en artikel fra Irma Lauridsen, som det viser har andre også gjort sig tanker og bekræfter de erkendelser jeg har fået ved at føre en hel del mennesker tilbage og hvad de fortæller under en regression
Jeg prøver og starter med at sige, at der ikke er mange ting i denne verden du kan være helt sikker på. Man tror at visse ting fungerer på en bestemt måde, og så kan det være ganske anderledes ved nærmere eftersyn. Og det er jo slet ikke uspændende, vel? Med hensyn til folks minder om andre liv jo, så er det selvfølgelig ikke aldeles udelukket, at de minder nogen mener at have i visse tilfælde - teoretisk set - kan handle om andet end tidligere liv. Med hensyn til de beretninger jeg har fået fortalt til min bog ”Ind i det ukendte”, var jeg aldrig i tvivl om ægtheden. Bogen kan købes på på internet for kr. 219,00.
Beviser? Jo, men hvad anser du for at være beviser? For mig har min egen skelneevne og det at lytte til folks oplevelser været en stor del af mine beviser. For andre ville det ikke være nok. Der er helt sikkert en del beviser som jeg ikke kender til.
Søg bøger på biblioteket om emnet og bedøm selv det du læser. Noget jeg har tænkt meget over i den forbindelse er følgende: jeg ser det som mere end underlig hvis et menneske igennem ca. firs år skal indsamle oplysninger og erfaringer for omsider at have lært at leve livet - og så bare dø. Bum. Slut, finale, og så skal man overhovedet ikke BRUGE alt det, man har været alle de år om at lære. Er det ikke imod al sund fornuft? At livet "kun " er det. At det ikke skal bruges i en videre udvikling? Samtidig ser vi jo i naturen, hvordan planterne "dør" og vågner af denne død igen næste forår i et nyt liv. Et tulipanløg vokser op og bliver til den dejligste blomst, hvorefter den visner og "dør". Men den vokser igen op fra løget næste forår. Nej, ikke i den samme "krop". Men det er jo alligevel den.
Vi ræsonnerer alle sammen forskelligt, og det er fint og givende. Det bør ikke have nogen som helst betydning hvad jeg tror (men derfor kan jeg selvfølgelig godt fortælle dig det).
Søg selv viden, lyt til andre, vær kritisk, men også åben.
Og tro så det du selv finder rigtigt.


Tilbage til indhold