Redegørelse - CymaticNaturedb

Din Mentale tilstand kommer Fysisk til udtryk
Gå til indhold

Redegørelse

Værd at vide om Helse
Troværdighed
Husk altid på, at kun udholdenhed fører til målet og at din mentale tistand kommer fysisk til udtryk.

Et udpræget ønske om at kunne hjælpe mennesker til et bedre helbredigennem konkret videns oplysning, og at få det enkelte menneskes forståelse for, at det bestemmer over egen krop.

Som tidligere behandler har jeg nu specialiseret mig i Regression, og har udsalg af Helseprodukter fra min forretning og nu på Internet samt behandling med lydheling (Cymatic) - læs nærmere und Cymatic.

BioEnergiser D-tox spa (intromøde med blodtryksmåling og blodprocentbestemmelse, kolesterolmåling)

Hudproblemer kommer fra ubalancen i tyktarmen (videnskaben har nu langt om længe også fundet ud af, at der er en motorvej mellem Tyktarm og hjernen, hvor en ubalance i tyktarmen påvirker hjernen med det samme).

Jeg har fundet en anden behandlingsmåde værd at prøve?
Evt. i kombination med spa fodbad og Grander vitaliseret rørt vand
.

Selvom mange priser synes højt, må du spørge dig selv:

  • Hvor meget er mit helbred værd for mig, og hvor meget er jeg villig til at ofre for at bevare mit gode helbred.

  • Går jeg ind for kun kortsigtet behandling eller vil jeg også gøre en indsats på lang sigt.


Efter års efterforskning har jeg nu fundet "de vises sten" ved at ingen menneske kan være syg hvis blodprocenten ligger på normalværdi mellem 10 og 11, ånder rigtigt og dyrker motion. Problemet er bare at vide om blodprocenten er på normalværdi eller ej. Spørg din læge hver gang der tages blodprøve, eller er alternativet at få det bestemt i min forretning, hvor jeg har samme udstyr som benyttes i blodbanken, og blodtryksmåler som lægerne bruger.
Mit påstand er, at ingen menneske kan være syg hvis det har en normal Blodprocent (Kvinder mellem 9,5 & 10,5; Mænd mellem 10 & 11), men for enkelthedens skyld vil jeg for begge køn sætte den til 10. At Lægferne nu anerkender blodprocent ned til 7 & 8 og først foretager sig noget når det går under de værdier, men med så lave blodprocenter holder det kunderne i butikken og medicinalindustrien m.m. tjener styrtende med penge. For at give råd om hvordan en normal blodprocent kan opnås er det en nødvendighed med et personligt samtale.
Blodprocentbestemmelse (Iltmangel?)
Blodtryksmåling
Kolesterolmåling

Blodsukker måling

Tidsbestilling ved at ringe til 30986307 eller send en e-mail: naturedb@profibermail.dk for individuel rådgivning og betjening, sålænge vi taler koster det ingenting
Ad produktoplysning
, vil der efterhånden komme flere henvisninger til producentens oplysninger til det specielle produkt du er interesseret i, er velkommen at rekvirere yderlig produktinfo ved at sende en mail, tak.

Se priser under de respektive sider

Virkning og førsteforværring
Indtagelse af homøopatiske- & Naturlægemidler kan i starten udløse symptomforværring.
Denne forværring er velkendt og velbeskrevet og kaldes en førsteforværring.
Den er et udtryk for, at lægemidlet har aktiveret en helbredelsesproces i kroppen og at kroppen forsøger at skille sig af med sygdommen.
Ved tegn på kraftig førsteforværring bør indtagelsen af lægemidlet stoppes i 1-2 dage, eller indtil forværringen er aftaget helt.
Derefter påbegyndes behandling igen, dog med nedsat dosering og langsom optrapning.Tilbage til indhold