Nyresten & Galdesten - CymaticNaturedb

Din Mentale tilstand kommer Fysisk til udtryk
Gå til indhold

Nyresten & Galdesten

Værd at vide om Helse > Symptomer
  
Ægte Venustorn® virker mod mange lidelser. rheumatisme og lidelser kan forværres ved ophobning af affaldsstoffer, urinsyre mm. Det viser sig som muskel- og ledsmerter, stivhed i lemmerne. Hver bevægelse er meget smertefuld. Har der først samlet sig slagger og sygdomsfremkaldende stoffer i kropsvævene bliver leverens og nyrernes afgiftende funktion ofte hurtigt overbelastet.  I blod og lymfe samler der sig skadelige stoffer, som forringer ens almenbefindende og fører til udmattelse og nedsat modstandskraft over for sygdomsanfald.
Blære-, galdestens- og alm. forkalkning kan bekæmpes med Ægte Venustorn® med godt resultat. Den hjælper med til at sænke kolesterolindholdet i blodet og styrker organismens egen regenerationsevne. Den forebygger ledsmerter. De ser altså, at en ophobning af slaggestoffet kan have mange uheldige virkninger på sundheden.
Med Ægte Venustorn® kan De nedbryde den onde cirkel der, hvor den begynder, fordi slaggestofferne bliver opløst og udskilt. Efter i nogle dage at have drukket denne the tre gange dagligt vil nogle erfare, at urinen bliver mørk og ildelugtende. Endvidere kan theen i nogle tilfælde opløse slagger i den grad, at de svedes ud som små stikkende krystaller, som løbende tørres, pilles eller vaskes af

Kuren varer i almindelighed 3 uger, i hårdnakkede tilfælde 6-9 uger. Gamle kroniske lidelser behøver tilsvarende længere kur. Vigtigt (for godt resultat): Afbryd ikke kuren og følg brugsanvisningen nøje. Kun udholdenhed giver et godt resultat!

Brugsanvisning: ½ liter vand bringes i kog, tages af varmen, og der drysses omgående 1 teskefuld Ægte Venustorn i vandet. Theen trækker fra om aftenen til næste morgen. Dagen efter drikker man 10 min. før hvert måltid 1/3 af den siede the, enten kold eller varm. Theen, som De får af denne rod, indeholder bitre stoffer og kan forekomme lidt ubehagelig at drikke. Men man vænner sig i løbet af de første dage til den specielle smag. Undlad venligst at søde Ægte Venustorn-theen®.

Husk: Naturrent er altid godt, når det drejer sig om sundheden.
Specielt om Ægte Venustorn® mod blære- og galdesten: Hvis man tager Ægte Venustorn®-the mod blære- og galdesten, og disse bliver bløde og bringes til at passere, så kan det forekomme, at de sidste stenrester forårsager smerter. Derfor skal man på den fjerde dag i kuren fordoble mængden af Ægte Venustorn®.
For at opnå et godt resultat, bør kuren ikke afbrydes.

Der kan om den store brug af Ægte Venustorn® oplyses, at der er indgået rapporter fra brugerne af Ægte Venustorn® om, at den er virksom mod infiltrationer, gigt i næsten hele spektret, opløsning af nyresten, virker vanddrivende, leverstyrkende og opløser galdesten. Virker på øjenforkalkning, øregangsforkalkning, nedsætter sukkerbehovet, uddriver syreophobninger, fjerner vævsspændinger, virker sammentrækkende, har mindsket eller fjerner overgangsbesværligheder og højnet det kropslige velvære.

Hvis man samtidig anvender 8414-Rensende the som nydelseste i stedet for almindelig kaffe og te, kan det forbedre resultatet ret forbavsende.

Teen kan ikke umidelbart købes i Danmark, kun som kapsler, men jeg køber det hjem på bestilling og der må så påregnes op til 5 dages leveringstid.
Prisen afhænger af kursen og portoen og oplyses inden jeg bestiller, men den vil nok ligge på ca. 200,00 kr. for 250 g.

Tilbage til indhold