Mine egne erfaringer med AMI 750 - CymaticNaturedb

Din Mentale tilstand kommer Fysisk til udtryk
Gå til indhold

Mine egne erfaringer med AMI 750

Cymatic (Lydheling) NYT i Danmark
  
Mine egne erfaringer med AMI 750
Efter nu at har haft AMI 750 i snart 1½ år og i begyndelsen brugt den intensivt, men nu er sløjet noget af, må jeg konstatere at det virker, men over tid.  
Lidt forhistorie:
Eksem fik jeg da jeg sejlede på Rødby-Puttgarden overfarten og da det var værst kunne jeg holde mine finger nedad og der dryppede vævsvædske ud af fingrene. Jeg brugte en hel del penge og mange forskellelige salver og cremer, men intet hjalp, altid kun i kort tid og havde jeg glemt at arbejde med handsker så kløede mine hænder helt vild og jeg kradseden mig til blods mange gange.
Jeg har i ungdommen og til Søs levet et lidt vild liv (lev stærk og dø ung, desværre døde jeg ikke), og fik for næsten 7 år siden konstateret kræft på venstre side af tungeansatsen.  
Behandlingen var anslået til  5x kemo og 34 strålebehandling.  
Efter 3. gang kemo og i slutningen af en strålebehanding fik jeg en blodprop i hjernen og kunne ikke tale, hvor jeg ved næste morgens 1. undersøgelse på Neurologisk fik besked, at den blodprop havde jeg til resten af livet. Efter den næste undersøgelse kom 2 Overlæger til den konklusion, at kroppen havde fundet en alternativ vej at blodforsyne.

Først blev jeg opmærksomt på et firma Chiren i USA, men apparatet kunne ikke fås mere som ellers ville koste 100.000 kr.,  som oversteg mit økonomiske formåen..
I artiklen i Nyt Aspekt blev jeg så opmærksomt på Cymatic og AMI 750, som jeg investerede i og vel nok er den eneste i Danmark der har.

Efter i ca. 2 måneders  brug og afprøvning af de 10 programmer fik jeg voldsomme smerter i nakke og øverste del af rykken og brugte ikke Ami 750 i ca. 2 måneder indtil smerterne var overvundet.

Siden har jeg  brugt Ami 750 noget mere sparsomt og lagt en plan for brugen som nu har resulteret i at jeg en dag konstaterede at mit Tinnitus var væk, hvor jeg lyttede efter om det nu også kunne være rigtigt at der var stilhed i hovedet, og glad blev jeg da det kom tilbage.  
Utroligt at man kan savne det støj efter nu at have haft det i rigtig mange år. Men nu nyder jeg de timer/ dage når jeg er Tinnitusfri.

Der er også andre mindre forbedringer, som for eksempel er mit eksem forsvundet, men fingrene er stadig meget tør og må bruge fugtighedscrem.
Ved at at tage knæbøjninger knager knæene næsten ikke mere og det samme med andre led.
Også mit syn og hørelse har forbedret sig men er bestemt ikke på normalt niveau endnu. Jeg håber dog at det sker efter tid.

Min konklusion er, at det beste vil være at blive ejer af  AMI 750 hvis ellers man kan skaffe/ har pengene.
Det er jo ikke kun at den enkelte der har gavn af apparatet, men hele familien.  
Og vil man i behandling kan det hurtigt blive dyrt om man skal køre længere væk end 20 km fra Horsens, hvor jeg bor.  

Tilbage til indhold