Lungekræft - CymaticNaturedb

Din Mentale tilstand kommer Fysisk til udtryk
Gå til indhold

Lungekræft

Værd at vide om Helse > Symptomer > Kræft
Protocel Cancerkuren i Praksis
Generelt er det let at anvende Protocel mod kræft. Her er de grundlæggende regler.
1. Hvordan man indtager Protocel.
Tag ¼ teskefuld i et tomt glas og fyld op med omkring 150 ml renset vand eller kildevand. Det er vigtigt at vandet er uden klor.
Protocel Formel 50 (hed oprindeligt Cancell): Tages 4 gange i døgnet dvs. hver 6. time. Der må ikke gå mere end 6. timer mellem hver dosis., så det vil normalt betyde at du skal tage en dosis midt om natten. Det spiller ikke nogen rolle hvornår doserne tages men de må fordeles ligeligt i løbet af døgnet f.eks. kl 8, kl 14, kl 20 og kl 02.
Protocel Formel 23 (hed oprindeligt Entelev) : Tages 5 gange i døgnet dvs. hver 4 timer og 48 min. Der må ikke gå mere end 6. timer mellem hver dosis. Det vil betyde at du skal tage en dosis  om natten. Det spiller ikke nogen rolle hvornår doserne tages men de må fordeles ligeligt i løbet af døgnet f.eks. kl 8, kl 12.45, kl 17.30, kl 22.15, og kl 03.
Protocel er ikke en gift ligesom kemoterapi . Derfor er der ikke flere celler som udsultes og dør, hvis man forøger mængden af Protocel. Hvis man vejer mere end 120 kg, bør man tage en lidt større mængde.
Protocel virker ikke længere end 6 timer i kroppen hver gang. Ved at tage Protocel hver 6. time (eller i kortere intervaller) vil man efterhånden sulte cancercellerne til døde. Hvis der går længere end 6 timer mellem doseerne så dør cancercellerne ikke.
Nogle foretrækker at komme destileret vand (ikke juice) i en portion protocel som de lader stå på natbordet, så man ikke behøver at skulle ud af sengen midt om natten. Hvis man véd, at man skal op og tisse i løbet af natten alligevel, så behøver man ikke at sætte vækkeuret til.
Opbevaring og holdbarhed.
Protocel behøver ikke at opbevares i køleskab men må ikke få direkte sollys. Hvis man opbevarer det tørt i stuetemperatur kan det holde sig i mange år.
2. Ryst flasken kraftigt i 5 sekunder og tag lynhurtigt 1/4 teskefuld inden noget af indholdet bundfælder sig. Det er ekstremt vigtigt at indholdet bliver fordelt jævnt.  
3. Tag Protocel på tom mave eller 15-30 minuter før et måltid.  
4. Undgå at anvende kemoterapi samt andre alternative cancer protokoller samtidigt med Protocel.
5. Undgå at tage vitaminer , mineraler , urter eller cancer behandling som kan begrænse Protocels virkning.
6. Drik mindst 2-3 liter vand dagligt. Hvis du indtager destileret vand sammen med protocel, så drik ikke yderligere destileret vand i løbet af dagen. For stort indtag af destileret vand dræner kroppen for mineraler.  
7. Sørg for at have afføring dagligt.
Forskellen mellem Protocel formel 50 og formel 23
Begge formler indeholder de samme ingredienser men med små forskelle i det indbyrdes forhold. Selv om begge formler virker på alle former for cancer så har erfaringen vist at til nogle kræfttyper såsom Modermærkekræft og lungecancer er formel 50 mest effektiv mens formel 23 er mest effektiv mod f.eks. prostatacancer. Den følgende liste er kun vejledende. Hvis ikke dit helbredsproblem er med i listen så brug formel 50. Det er vigtigere at overholde tidsfristen på 6 timer end om du bruger formel 50 eller formel 23.

Tilbage til indhold