Hovedpine/ Migræne - CymaticNaturedb

Din Mentale tilstand kommer Fysisk til udtryk
Gå til indhold

Hovedpine/ Migræne

Værd at vide om Helse > Symptomer

Hovedpine er en folkelidelse og langt de fleste af os har det ind imellem. Almindelig hovedpine kræver ikke lægebehandling, men enkelte mennesker kan være så plagede af hovedpine, at det er relevant at undersøge dem. Mennesker med migræne har oftest brug for medicinsk behandling.
Hvad kan udløse hovedpine?
Det er kendt, at der er flere ting i vores omgivelser, der kan udløse hovedpine. Hvis du er plaget af hovedpine ofte, kan det være en god idé at lave en dagbog over dine hovedpiner, så du får et billede af, hvad det er, der udløser hovedpinen, eller hvornår den kommer. Måske er det blot enkelte ting, du skal undgå for at slippe for hovedpinen. Dagbogen kan også hjælpe din læge til at se, hvor det er, I skal sætte ind i en eventuel behandling.

  • Lufttryk

  • Uregelmæssige spiserytmer

  • Medicin

  • Stress og søvn

  • Weekendhovedpine

  • Arbjdsstillinger


 
Tanacin (Fever Few) 90 kapsler 300 mg‑ Phytoserien ‑ naturlig
 Ingredienser pr. kapsel:
300 mg mikrominiseret matrem, Chrysanthemum parthenium (Tanacetum p.), kaldet Fever Few.
 Kapsel: gelatine.
 Anvendelse:
Migræne og regelmæssigt tilbagevendende hovedpine kan ofte forebygges og effektivt bekæmpes med Tanacin kapsler. Dette er videnskabeligt dokumenteret, efter at planten Fever Few i generationer har været anvendt i den engelske folkemedicin mod disse lidelser. Forskerne anbefaler allerede i dag mennesker, der lider af migræne og stærke hoved­ og gigtsmerter, at anvende Tanacin kapsler som et forebyggende middel. Præparatets virkning vil normalt vise sig efter ca. 1‑3 Måneder, men i flere tilfælde må behandlingen fortsætte derudover for at opnå et resultat. Tanacin kapsler er markedets stærkeste. Kan i enkelte tilfælde give mundsår.
 Anbefalet dosis:
1 kapsel daglig, eller efter anvisning. Kapslen kan evt. åbnes og pulveret udrøres i saft. 1/3 af pulveret indtages morgen, 1/3 middag og 1/3 aften i forbindelse med et måltid.
 Dåse med 90 kapsler.
 
Advarsel: Af bivirkninger kan nævnes irritation af mundens slimhinder og mavekneb, og så er det op til dig at bestemme om hvad du vil.
 
Klik på understreget tekst for mere information

nat2222 Tanacin kapsler, 90 stk., 260 mg,
matrem/Chrysanthemum parthenium KOSTTILSKUD
Pris: 109,00 kr

Føj til kurv

Tilbage til indhold