Høfeber/ Pollenallergi - CymaticNaturedb

Din Mentale tilstand kommer Fysisk til udtryk
Gå til indhold

Høfeber/ Pollenallergi

Værd at vide om Helse > Symptomer

Der er faktisk 2 midler der beskrives som måske kan hjælpe og om ikke andet dulme symptomerne ved Pollenallergi/ Høfeber.
Klik på Pollenkalenderen og indtast søgeordet, så kan du læse hele beskrivelsen af det begge midler.

Nigellafrø olie - naturlig hjælp til allergikere
Når det begynder at blive grønt om foråret, er det ikke alle, der glæder sig. 15-20 mio. tyskere ople ver nemlig hvert år, at de lyse forårsfornemmelser fortrænges af en mørk skygge: De døjer nemlig med nyseanfald, løbende næse og rindende øjne.
Det er inden så længe igen højsæson for allergier, frem for alt høfeber. Naturen har imidlertid et ganske blidt middel, der kan være en stor hjælp til det afsporede immunsystem: Olie af sort kommen. Denne olie indeholder en enestående kombination af flerumættede fedtsyrer, som virker harmoniserende på det overreagerende forsvar og lindrer de ubehagelige symptomer.
Pris
: se under Oliepræparater

Amizan mod allergi

Et anti-allergiprodukt er kommet til Danmark - nyudviklet af førende europæiske allergiforskere
Hos den romerske naturforsker Plinius den ældre findes der nogle iagttagelser af vagtler, hvoraf det fremgår, at vagterne - en art fasanfugle - ernærer sig af planter, der er giftige for mennesket og de fleste dyr. Ja, giftige frø hører til vagtlernes foretrukne føde, og ligesom geder tåler de glimrende disse giftstoffer og trives med dem (Naturalis Historia, vol. 1, 558, 12-13).
I vore dage er det blevet opdaget af franske forskere, at vagtelæg er et virksomt middel mod overfølsomhedslidelser- eller rettere sagt: genopdaget, for i den traditionelle kinesiske medicin har man i århundreder vidst, at vagtelæg har visse terapeutiske egenskaber.
Pris:
se under Plantepræparater

Klik på understreget tekst for mere information

Pris: 200,00 kr


Pris: 119,00 kr


Tilbage til indhold