Cymatic & Cymaterapi - CymaticNaturedb

Din Mentale tilstand kommer Fysisk til udtryk
Gå til indhold

Cymatic & Cymaterapi

Cymatic (Lydheling) NYT i Danmark
Læs Artiklen Kymatik & kymaterapi i Nyt Aspekt April 2018 nummeret.
-lydbølger der helbreder  
Tryk på linket for at komme på Nyt Aspekts hjemmeside  www.nytaspekt.dk
750 lydbølger er sat i system i et nyt apparat, som er nu i Danmark.
Moderne lydterapi - baseret på et gammelkendt fænomen.
Aparatet har jeg nu som den første og måske den eneste i Danmark & EU.
Før behandling er det nødvendigt med en indgående samtale for at undgå at starte behandlingen på et forkert grundlag med unødig spild af penge og tid.
Du skal gøre dig alvorlige overvejelser om du er parat til at gennemføre behandlingen da det ikke er gjort med en behandling men en række af behandlinger. Alt afhængig af dit Helbred, din levevis og viljen til at kvitte rygning eller andet misbrug om du har det.
Har du gjort dine overvejelser, kan du kontakte mig ved at sende en mail (nederst på siden) med din telefonnummer, så aftaler vi et møde ved enten personlig fremmøde eller Skype.

Mennesker der ikke eller begrænset kan behandles:
                                  med indopereret Pacemaker, er dog muligt efter specielt aftale
                                  Defibrillators (Hjertestarter,  er dog muligt efter specielt aftale
                                  Insulin Pumpe, er dog muligt efter specielt aftale
                                  Tens units (Smertelindrings apparat), er dog muligt efter specielt aftale
                                 Gravide, først efter fødslen
Før behandlingen påbegyndes beder jeg dig at underskrive, at du ikke opfylder noget punkt opført her over
Behanlingen vil foregå 10 minutter med Chi maskinen og derefter 1 á 2 x 30 minutter med AMI 750 hvor du sidder på stolen med føderne eller hænderne på apparatets gelpuder afhængig af hvilke meridianer der skal behandles.
1. behandling 100,00 kr derefter enkelt behandling 30 minutter 200 kr. & dobbelt behandling 2x 30 minutter 400 kr.
Betaling Kontant eller MobilePay.
Cyma fem
Kanal 1 Stress (H)
vil adressere alle forskellige former for udfordringer, fra mentale, følelsesmæssige og fysiske belastninger til mere kroniske former for tilstande som depression og angst. Dette er en 30-minutters protokol, der kan bruges på et nødvendigt grundlag. Hvis stresset har resulteret i fysisk smerte, kan denne kanal kombineres med en eller begge smertekanaler (2/ 3) for at reducere betændelse og/ eller fysisk / følelsesmæssig smerte. Du kan bruge denne kanal på en behovs basis for dyb afslapning og til at tilbyde hvilsomme perioder til kroppen.
Du kan føle behovet for at sove efter at du har oplevet det.

Kanal 2 Smerte / Muskel-Skelet (se på muskelskema & vælg H/ F)
bruges bedst til kroniske smerter forårsaget af fysisk skade på kroppen. Det er en 30 minutters kanal, der kan bruges efter behov og kan også kombineres med smerte / inflammatorisk kanal til kroniske situationer. I almindelighed er smertelindring følt ca. 15-30 minutter efter sessionen, hvis ikke under sessionen.

Kanal 3 Smerte/ Betændelsestilstand (H)
bruges bedst til kronisk smerte forårsaget af en inflammatorisk proces i kroppen som følge af sygdom, fysisk eller følelsesmæssig. Det er en 30 minutters protokol, der kan bruges efter behov og også med Kanal 2.
Denne kanal skal bruges dagligt, som din livsstil tillader. Det er godt at bruge i forbindelse med smerte og / eller stress relief kanaler. Næsten alle har betændelse i deres kroppe. Det optimale valg er at reducere eller eliminere betændlese i cellerne før det bliver til sygdom.

Kanal 4 Vitalitet
giver en naturlig energi boost og en samlet toning af kroppen for optimal sundhed. Det hjælper med at genvinde styrke efter fysiske lidelser og samtidig opretholde sundhed og den levende energi. Denne protokol anbefales ikke til brug efter klokken 16:00, da en lille procentdel af mennesker måske "energiseres" senere i aften og forstyrrer søvnmønstret. Denne kanal kan bruges efter behov, når overskydende træthed sker som følge af sygdom eller livsstil. Igen er denne kanal bedst brugt i den tidligere del af dagen, for ikke at forstyrre søvnmønstre.

Kanal 5 Anti-Aging / Ansigts foryngelse
stimulerer alle de naturlige aldrings funktioner i kroppen. Denne kanal kan bruges dagligt til vedligeholdelse af sundheden. Dette kan også bruges af en ansigtsforyngelses terapeut, der stimulerer ansigtsreflekszonerne til at skabe et mere ungdommeligt udseende og får de fine linjer og rynker eller andre tegn på aldring til at forsvinde. Du kan også bruge det dagligt i hjemmet til en energisk foryngelse af kroppen. De kosmetiske fordele ved at bruge denne kanal bliver tydeligere, når de bruges sammen med en terapeut. Dog er de sundhedsmæssige fordele, der modtages over en seks ugers protokol, også god.
Kropsbalanceringskanalerne
Body Balancing A (6 – H/ F)
omfatter frekvenser til at oversvømme cellerne med ilt og hjælper med at lette kroppens stress, mens de bekæmper sygdom eller infektioner.

Body Balancing B (7 - H)
hjælper med at reducere den inflammatoriske proces i lungerne og understøtter åndedrætssystemet.

Body Balancing C (8 - H)
hjælper med at lindre stress på hjerte-kar-systemet og hjælper med øget cirkulation.

Body Balancing D (9 – H/ F)
hjælper med at lindre stress på fordøjelsessystemet, hvilket øger sund madabsorption, lindrer fordøjelsesbesvær og syre- / alkaliske ubalancer.

Body Balancing E (10 - H)
lindrer stress på nervesystemet og hjælper med smertelindring i forbindelse med kronisk sygdom.Er du behandler og ønsker at købe for Behandling i din Klinik
eller Privat at eje for hjemmebehandling da det kan være langt og yderlig bekostelig at køre til Horsens.
Yderlige oplysninger
Pris: 43.750,00 kr
Inklusiv moms
En høj pris og derfor er det nødvendigt med forud betaling

Tilbage til indhold