Brystkræft - CymaticNaturedb

Din Mentale tilstand kommer Fysisk til udtryk
Gå til indhold

Brystkræft

Værd at vide om Helse > Symptomer > Kræft

Super-Cocktail dræber alle Brystkraftceller

En super cocktail af 6 stoffer i eksempelvis gurkemeje, vindruer,rosenkål og andre typer grønt og frugt kan udrydde 100% af brystkræftcelleruden at forgifte normale celler.
Det viser en undersøgelse fra Louisiana State University, hvor forskere har testet ti kemiske næringsstoffer, der er kendte for at kunne påvirke kræft.
Testene viste at især seks stoffer var effektive overfor selv de mest ihærdige kræftceller, der er skyld i tilbagefald og dødsfald efter behandling.
Forskerne testede disse 6 stoffer på biotilgængelige niveauer i både brystkræftceller og kontrolceller - både enkeltvis og i kombination.
De 6 stoffer er:

  • Curcumin fra Gurkemeje

  • Isoflavoner fra sojabønner

  • Indole-3-carbinol fra korsblomstrede planter (feks. broccoli, blomkål og rosenkål)

  • C-phycocyanin fra spirulina

  • reservatrol fra røde vindruer

  • Quercetin, der er et flavonoid i frugter, grøntsager og te

100% Kræftcelledød

Forskerne konstaterede, at forbindelserne var ineffektive individuelt, men i kombination udgjorde de en supercocktail der undertrykte brystkræftens cellevækstmed mere end 80%, hæmmede migration og invasion, forårsagede cellecyklusstop og udløste den proces, der fører til celledød - hvilket tilsammen resulterede i at 100% af brystkræftcellerne i prøverne døde.
Forskerne observerede til gengæld ingen skadelige virkninger på kontrolceller, som fik den samme cocktail.
Yderlige analyse identificerede også flere vigtige gener, der kan kan bruges som markører til at følge udviklingen i behandlingen.
Selvom cocktailen ikke blev testet meod de arvelige genmutationer BRCA1 og BRCA2, har tidligere undersøgelservist, at de er molekylære mål for fire af de seks forbindelser.
Forskerne har også tidligere vist, at to af forbindelserne er synergetisk effektive til at dræbe ovariekræftceller.
"En af de primære årsager til både tilbagefald af brystkræft og dødsfald er en lille gruppe af kræftstamceller, der omgår terapi", siger undersøgelsene leder Dr. Madhwa Raj, der er forskningsprofessor i Obsterik og Gynækologi ved Stanley S. Scott Cancer Center på LSU Health Ciences Center i New Oleans.
"Disse ofte multi-resistente celler har evnen til at generere nye tumorer, så det er afgørende vigtigt at udvikle nye metoder til mere effektiv og sikker behandling eller forbyggelse af brystkræft".
Resultaterne, som også afslørede potentiel behandling af gener, er offentliggjort i The Journal of Cancer.
Ønsker du selv at læse nærmere, skriv i søgefeltet:
Tidsskriftet for forskning i Brystkræft super cocktail
,
hvor du så også kan læse de
10 kostråd til forebyggelse af brystkræft
.

Og så er der mange andre nyttige oplysninger at læse.

Listen over foreslået indtagelse, hvor stykantal er afpasset så forbruget er for ca. en måneds forbrug. Varene er fra Naturdrogeriet hvor jeg har erfaring for varenes kvalitet, dog importeres Indole-3-carbinol fra Holland (fremstillet i USA fra planteudtræk og er derfor lidt dyrere end laboratorie fremstillet).
Tryk på billedet du ønsker mere info om, og du kommer til hjemmeside, men ved Indole-3-carbinol skriv på hjemmesiden navnet i søgefeltet, så kommer du til siden med produktoplysningen.
Varenavn Morgen MiddagAften
Pris/ styk bestilling

1

11

Pris: 135,00 Kr

Føj til kurv
  

nut001 Indole-3-carbinol 60 kpsl
1

1

Pris: 230,00 Kr

Føj til kurv
      2 2

2

Pris: 111,00 Kr

Føj til kurv
           
nat207 Flavonoid 90 kpsl
Hjemtages fra USA ved bestilling
Prisen er ca.
2 22Pris: 200,00 Kr

Føj til kurv
Ved samlet køb sparer du noget porto og 66 kr. i afslag.
Den samlede pris er beregnet som: 1x Curcuma; 2x Isoflavon; 1x Indole; 1x Spirulina; 1x Activin og 2x Flavonoid til én måneds forbrug.
Den rette pris oplyses i ordrebekræftelsen


Pris: 595,00 Kr

Føj til kurv

Tilbage til indhold