Bio Tox vitaliserende Fodbad - CymaticNaturedb

Din Mentale tilstand kommer Fysisk til udtryk
Gå til indhold

Bio Tox vitaliserende Fodbad

Værd at vide om Helse

Bioenergiser D-tox spa

Skab balance, få mere energi og bedre velbefindende.
Pris per behandling 100,- kr.

Det er nødvendigt med 2 behandlinger den 1. uge der trappes ned, så der efter en måned kun er én behandling per måned.
Behandling også i hjemmet mod kørselsgodtgørelse.

Tidsbestilling:
Se i Kalender og se om ledige tider og mail Dine ønsker, så finder vi en passende tid.

Klik på billedet ovenover for at komme til Biotoxes hjemmeside for yderlige informationer

Afgiftning med D-tox spa systemet starter en proces, der genskaber kroppens bio-energi. Den balancerer effektivt ligevægten mellem positive og negative ioner i cellerne, hvilket kikstarter udskillelsen af giftstoffer fra kroppen. Den genskaber balance og hydrerer (giver vand) til cellerne, hvilket optimerer deres evne til at optage næring og udskille uønskede affaldsstoffer.
Resultatet bliver et fornyet energiniveau både fysisk og mentalt med en generel følelser af velvære.
Dette fører til at kroppens naturlige mekanisme arbejder effektivt og dermed fjerner uøskede giftstoffer.

Behandlingsforløbet
Inden 1. behandling får Du en instruktion og får de papire med hjem med alle nødvendige oplysninger.
Du kan ikke behandles hvis nogen af de følgende tilstande foreligger:

  • hvis Du har pacemaker
  • hvis Du er gravid eller tror Du er det, eller tager IVF behandlinger
  • hvis Du er organtranplanteret
  • hvis Du lider af epilepsi
  • his Du har åbne sår, udslet eller inficeret hud på hænder eller fødder
  • barn under 5 år
  • hvis Du har en sygdom af ukendt oprindelse
  • hvis Du har metal implantater i fødderneIntroduktion af Bioenergiser apparatet

Bioenergiser D- tox spa systemet er en ny og revolutionerende metode til at afbalancere cellerne i kroppen. Systemet er også unikt i den forstand at det også lindrer smerter.
For at gøre det let forståelig skal vi opsummere de vigtigste elementer der skiller Bioenergiser systemet fra den ældre generation af D tox apparater.
Bioenergiser D Tox spa systemet kan ikke sammenlignes med andre apparater på markedet, da dette er et helt nyudviklet system og det eneste som er patenteret og bruger Quaver teknologien, som er udviklet af Q Science. Dette er en teknik, som blandt andet bygger på frekvens, noget som er med til at lindre smerter, så systemet har flere funktioner og dette er helt unikt.
Quaver teknologien, som benyttes i dette apparat er patenteret af Dr Roberto Gaff, der er derfor ingen andre apparater, på markedet som benytter denne teknik.
Dette er resultatet af mere end 20 års forskning af Dr Roberto Gaff som er en af verdens mest kendte forsker og videnskabsmand i neurologi. Dr. Roberto Gaff har en position i Royal Society of Medicine, han er en eftertragtet og højt respekteret foredragsholder i medicinske og videnskabelige kredse.
Quaver teknologien i Bioenergiser apparatet har sit udspring i forskningen på det neurologiske felt og virker på den måde at processoren i apparatet søger og finder den nærmeste motor neurone i benene på den person som sidder i badet. Apparatet stiller sig ind på denne frekvens og sender den ud i vandet og følger nervebanerne helt op til hjernen. Dette bidrager til at opløse blokeringer, som meget ofte er årsagen til de fleste smerter.
På den måde vil Bioenergiser behandlingen rebalancere cellerne ved at sende signaler op gennem kroppen og der med til at stimulere den til at starte en afgiftnings- og renselsesproces. Når cellerne i kroppen fungerer normalt og er i balance, sørger de for at kroppen får de næringsstoffer den har brug for og samtidigt udskiller giftstoffer.
Elektrolyse er i korte træk en metode som starter en kemisk proces, den skiller molekyler og gør salte til grundstoffer ved at sende strøm i gennem vand som er tilsat salt, ved brug af elektroder.
Vand består af to elementer Hydrogen(H) og Oxygen(O). Ved rumtemperatur er begge elementer i gas form. Destilleret vand er rent og helt fri for salte, det er derfor en dårlig leder for elektricitet.
Ved at tilsætte salt(NaCI) i vandet bliver det en elektrolyt, som gør det muligt at starte en elektrolyseproces. Strømmen af elektricitet i vædsken vil danne gasbobler ved de positive og negative ladede elektrode.
Sonden består af to spiraler i rustfrit stål, den ene virker som en positiv elektrode (anode) den anden som en negativ elektrode (katode)
Her ser man apparatet uden plastindlæg, Sonden i midten er den som sender både de positive og negative loner ud samt frekvensen som apparatet selv finder og stiller sig ind på hos personen der bliver behandlet.

Under elektrolysen vil ioner bevæge sig mod elektroden af modsat ladning, Når de så når deres respektive elektroder vil der ske en kemisk oxyderings reducerings proces. Hos katoden som pumper elektroner ind i elektrolyse vædsken vil en kemisk reduktion ske ved elektroner af positive loner. Ved anoden, som fjerner elektroner fra elektrolytten, sker der en kemisk oxydering ved tab af elektroner i form af negative loner.
Dette strømmer igennem kroppen og fæster sig ved modsat ladede celler så disse får optimale værdier, cellerne tager akkurat det de skal have, hverken mere eller mindre, så det er ikke muligt at gøre noget forkert eller skadeligt ved at tage for mange behandlinger, da dette reguleres af cellerne.

Magnet Terapi

En anden fordel man opnår ved denne type behandling er magnetterapi, da sonden i vandet virker som en elektromagnet under behandlingen og danner et bio-magnetisk feIt.

Menneskekroppen er unikt og alle kroppens væv og organer er bygget op af celler. Cellerne er den grundlæggende funktionelle enhed for alt liv. Cellerne er bygget op af et kompliceret system af membraner med en kerne i midten. Membranerne er sammensat af fedtsyrer, dette danner tætte vægge sådan at cellerne deles ind i ulige rum. Den membran som omslutter cellen og fungerer som ydervæg kaldes plasmamembranen. De andre membranomsluttede rum i cellerne kaldes organceller. Forskning viser at alle kroppens celler er magnetiske, denne egenskab vil da naturligvis også gælde alle kroppens organer da de alle består af celler og væv. Væv er igen en samling af celler eller fibre som danner en struktur. Kroppens væsker består af forskellige typer ioner, som blandt andet: Klorid ion (Cl), Kalium ion (K+), Fosfor ion (PO4) og Natrium ion (NA+).

Et ion er et ladet atom eller radikal, under en elektrolyse, som vi har nævnt tidligere, hvor ioner forflytter sig i væske har de en tendens til at bevæge sig fra en pol til en anden. loner er også elektrisk ledende og strømmen, som passerer mellem dem er associeret med magnetfeltet rundt om dem. Dette elektromagnetiske felt er hovedforudsætningen for magnetterapien som finder sted. Magnetisme måIes i kilogauss og i hjernen som organ kan man måle hele 3,000,000 kilo-gauss hos en person som sover. I Vågen tilstand og i bevægelse vil værdien af magnetfeltet være i nogen forandring.

Så alle kroppens organer vil til enhver tid have et gennemsnit af magnetiske værdier som kan måIes. Dersom et organ skulle blive overbelastet eller man bliver syg vil magnetfeltet i et eller flere organer blive forstyrret og forandre sig. Det gode ved magnetterapi er, at man kan genoprette normale værdier ved at udsætte et organ for magnetisme. Det bio-magnetiske felt som dannes under en behandling med Bioenergiser apparatet vil hjælpe til med at få organer, som er udenfor normale værdier tilbage til normale værdier.

Magnetterapi har en beroligende effekt på celler, væv og nerver og vil lindre smerter, stivhed, ømhed og hævelser, samt øge blodcirkulationen og få musklerne til at slappe af.

Det bio-magnetiske felt vil udvikle varme, det gør elektrolyse-processen også og det er grunden til at vandet i karet ikke bliver nævneværdig koldere under behandlingen, men holder sig relativt konstant.

Hvad hjælper behandlingen for

Man har gode erfaringer med at personer med følgende lidelser har rapporteret om en mærkbar forbedring af symptomer, blandt andet.:
Træthed, allergi, kolde hænder og fødder, ADD/ ADHD, udmattelse, tungmetalforgiftninger, spændinger og stivhed, migræne, urinvejsinfektion, diabetes, uren hud, cellulitis, benkrampe, dårlig blodcirkulation, fodsvamp, nerveproblemer, gigt, ledsmerter, fordøjelsesproblemer, fibromyalgi, ME,
Strømmen af positive tilbagemeldinger forøges i takt med udbredelsen af brugen af apparatet, så denne form for behandling kommer til at spille en væsentlig rolle i tiden fremover, da folk bliver mere og mere opmærksomme på hvilke fordele man opnår og sætter fokus på at holde sig i form. Der er også foretaget uafhængige tests, som dokumenterer forbedringer ved bl.a.: Lymfeødemer, lymfekirtel drænage, unormal svedige hænder og fødder, psoriasis og eksem. Nyere forskning viser at et voksent menneske kan have hele 700 forskellige kemikalier og giftstoffer oplagret i kroppen og det siger sig selv, at dette er med til at svække vort immunforsvar og overbelaste vores organer så vi lettere bliver syge og kan føle os generelt dårlige.
Når cellerne i kroppen fungerer rigtig og er afbalancerede, sørger de for at kroppen trækker nødvendige næringsstoffer til sig og samtidigt udskiller giftstoffer.
Vores cellebioenergi kan hurtig komme i ubalance ved: Dårlige madvaner, tilsætningsstoffer i madvarer, færdigmad, etc. Mangel på friske grøntsager og frugt. Lidt eller ingen motion. Stress og bekymringer. Medicinforbrug. Rygning. Alkohol.
Overeksponering af giftstoffer har mange ugunstige virkninger på kroppen, som inkluderer:
Hudproblemer, eksem, psoriasis
Hævelser og ødemer
Influenza og virus
Hovedpine og migræne
Dårlig ånde og kropslugt

Ben og fødder - de bærer det hele

Fødderne: Mange tusinde nervespidser ender i fødderne, og derfor betyder deres tilstand så meget for det totale velvære. Dvs. hård hud, ligtorne og nedgroede negle må behandles.
Rigtige sko: Køber Du sko der er lidt for små? Smid dem ud og forær dig selv et par ordentlige sko, som både er smarte og behagelige. Sko skal passe fødderne og ikke hoved.
Forkerte sko kan give ligtorne og nedgroede negle.
Benene: Huden på benene har kun få talgkirtler og er mere tør end resten af kroppen. Derfor er det nødvendigt med ekstra pleje, hvis huden skal holdes blødt og smidig.
Motion: Cirkulation er kodeordet for pæne ben, og den daglige dosis motion er vigtigt for at holde dem i form. Rask gang er et godt og gratis skønhedsmiddel for benene. En spadseretur på 3-4 km hver dag giver samme effekt som at løbe et par gange om ugen, og har man ikke tid eller overskud til så lange ture kan man klare sig med 10 minutters rask gang morgenen, middag og aften. En god investering i styrke, kondition og velformede ben.


Tilbage til indhold