Aura - CymaticNaturedb

Din Mentale tilstand kommer Fysisk til udtryk
Gå til indhold

Aura

Værd at vide om Helse

Hvad er aura??

Auraen et elektromagnetisk energifelt, der omgiver den fysiske krop. Auraen er i uafbrudt bevægelse og påvirkes af tanker, følelser og omgivelser. Nogle mennesker kan se auraen og kan bruge denne evne diagnostisk og i behandlings øjemed. Alt hvad en person har med sig og er, kan ses i auraen af clairvoyante, (som kvaliteter, egenskaber, ubalancer, blokeringer m. m).

Auraen består af flere lag, der alle viser forskellige sider af personen. Hvert lag indeholder farver der generelt hat samme betydning for alle, men som også kan variere fra person til person. Af betydning er også, hvor i auraen farverne ligger, og om det er i større eller mindre områder. Farvernes intensitet samt deres forhold til hinanden har også en stor betydning.

Aura som foto

Auraen er en energiudstråling.
Ved tolkning af billederne bruges chakra farverne og deres betydning. Det har også noget at sige om farverne er mørke eller lyse, og hvilke farver der ligger i henholdsvis den feminine eller den maskuline side. Billedet kan bruges som et redskab til at arbejde med de svage sider, samt skabe større balance.

Farvernes generelle betydning

Samtlige farver i farvespektret har forskellige egenskaber og kvaliteter. Den efterfølgende forklaring vil give dig en forståelse af farvernes betydning. Det er væsentlig at vide, at højre side af kroppen viser den maskuline, aktive og udadvendte side, og den venstre side viser den feminine, blide og indadvendte side.
Rød:
Viser en kraftfuld og dynamisk energi. Rød giver udfordringer. Det er mennesker der viser følelser, kraft og vilje, men kan også vise sorg og vrede.
Lidenskabelige og sensuelle kærlighedsenergier er også "røde".
Orange:
En kombination af intelligent aktivitet og kreativ tankegang. Orange viser kunstneriske evner og energi, men kan også være jalousi, misundelse og grådighed.
Gul:
Fortæller om intelligens og mental styrke. Mennesker der har livsglæde og et solrigt humør. Gul er også tanke, kontrol, styring og egoisme.
Grøn:
Farven for hjælpsomhed og omsorg, sympati og naturglæde.
Mørkegrøn kan afspejle blokering, ligesom ubevægelighed og stilstand.
Blå:
Blå står for kommunikation. Står også for indre ro, reserverthed og indadvendthed. Kan også vise graden af religiøsitet; fra egennyttig fromhed til ydmyghed.
Indigo:
Fortæller om intuition og kunstneriske evner, indre ro, og høj viden på sjæleplan. Indigo mennesker kan være reserverede og søger egen balance i livet.
Violet:
Viser en stærk og fin intuition, spiritualitet og sensitivitet. Violette mennesker undgår konfrontationer og magiske løsninger.
Hvid:
Er spirituel energi. Vidner om kontakt til sit højere selv. Det er en stærk healende energi og klarhed. Kan være stress, spændinger og flugt.


Denne side er under yderlige konstruktion, hvor du til den tid kan bestille tid til AURA fotografering og forklaring.Tilbage til indhold